Prejsť na obsah

Finančná podpora študentských organizácii na UPJŠ v Košiciach

1minút, 20sekúnd

V súlade s Rozhodnutím rektora č. 16/2022, ktorým sa upravujú pravidlá podpory študentských organizácií na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, vyhlasuje rektor UPJŠ v Košiciach, prof. MUDr. Daniel Pella, PhD., túto výzvu za účelom podpory aktivít v prospech UPJŠ v Košiciach a jej študentov.

Návrhy je možné predkladať v termíne do 10. januára 2024 prostredníctvom nižšie priloženého formulára elektronicky na emailovú adresu: ludmila.elbert@upjs.sk a písomne do Kancelárie rektora UPJŠ v Košiciach (Šrobárova 2, Košice).

Návrh musí obsahovať:

  • Informácie o žiadateľovi
  • Cieľ podpory- odôvodnenie účelu a opodstatnenosti projektu pre UPJŠ v Košiciach a jej študentov
  • Výšku požadovanej podpory a rozpočet projektu – rozpis položiek rozpočtu (tovary, služby, etc.)
  • Štatutárny orgán študentskej organizácie, v prípade organizácií bez právnej subjektivity – kontaktná osoba (oprávnená konať v mene organizácie v prípade schválenia projektu)
  • Vyjadrenie dekanky/dekana fakulty, na ktorej študentská organizácia vykonáva svoju činnosť 

Aktivity v rámci žiadosti je možné plánovať do dňa 31. decembra 2024, ktorý je zároveň posledným dňom pre podanie záverečnej správy, v ktorej organizácia preukáže účelné využitie pridelených finančných prostriedkov, a to na adresu ludmila.elbert@upjs.sk a písomne do Kancelárie rektora UPJŠ v Košiciach.  

ODKLIKNI SA NA FORMULÁR

Košice, 7.12.2023prof. MUDr. Daniel Pella, PhD.
rektor

Študuj na UPJŠ