Prejsť na obsah

„Kedy sa budeme dožívať 100 rokov?“

1minút, 12sekúnd

Pozývame všetkých študentov a zamestnancov UPJŠ v Košiciach na živú diskusiu BIG FUT, ktorá sa uskutoční v utorok 22. novembra 2011 o 15.00 hod. v Košiciach. Moderátori Štefan Hríb a Martin Mojžiš sa s pozvanými odborníkmi budú snažiť nájsť odpoveď na otázku: „Kedy sa budeme dožívať 100 rokov?“. Inými slovami, ako sa v budúcnosti zmení zdravotná starostlivosť, aby nám všetkým pomohla k vitálnej dlhovekosti?
Diskusia sa bude konať vo veľkej aule Lekárskej fakulty UPJŠ v Košiciach, Trieda SNP 1.

Zo všetkých, ktorí sa na diskusii zúčastnia priamo v aule a budú fanúšikom BIG FUT na Facebooku, bude po skončení diskusie vyžrebovaný majiteľ najnovšieho modelu Apple MacBook Air.

Počet miest je obmedzený, veľká aula sa otvára už o 14.30 hod. Online prenos diskusie je zabezpečený na www.bigfut.sk. Budeme veľmi radi, ak projekt big fut podporíte svojím „like“ aj na Facebooku: http://www.facebook.com/bigfutSK. K ďalším pripravovaným témam patria otázky: kedy budú na svete jazdiť iba elektromobily, či nám hrozí v 2030 globálny blackout alebo či prežijeme rovnaký rok v našich mestách. Viac informácií o aktuálnej téme a o odborných hosťoch získate na www.bigfut.sk, na www.twitter.com/bigfutSK alebo na Facebooku.
 

 


Študuj na UPJŠ