Prejsť na obsah

Príhovor dekana FVS UPJŠ v Košiciach študentkám a študentom Fakulty verejnej správy

1minút, 40sekúnd

Milé študentky a študenti,

Na adventnom venci svietia už všetky štyri sviece a od Vianočných sviatkov nás delí už len pár dní. Máme za sebou ďalší náročný rok, v ktorom pokračujúca pandémia Covid-19 pred nás opäť postavila mnohé výzvy v podobe každodenného zabezpečenia a kvalitného zvládnutia vzdelávacieho procesu, výučby a štúdia v dištančnom režime. Zvládli sme to vďaka spoločne vynaloženému úsiliu a vôli dosiahnuť vytýčené ciele. Dnes rozumieme nutnosti zdokonaľovať sa v digitálnych zručnostiach, a zároveň chápeme význam a prínos osobného stretávania sa na prednáškach a cvičeniach, ktoré nesporne chýbalo Vám i nám, Vašim pedagógom.

Všetci sa už určite tešíme na pokojné sviatočné dni, a očakávame, že načerpáme nádej, energiu, chýbajúce duchovné, duševné a fyzické sily v kruhu svojich najbližších, pri zvuku vianočných melódií a vôni ihličia. Dovoľte mi, aby som sa Vám, milé študentky a študenti, poďakoval za vynaloženú energiu a prácu, ktorú ste v tomto kalendárnom roku odviedli, za to, že ste napriek náročným podmienkam nerezignovali a snažili sa dosiahnuť čo najlepšie študijné výsledky.

Prajem Vám, aby ste Vianočné sviatky prežili v pokoji, zdraví, v radosti a porozumení s Vašimi najbližšími. Želám Vám, aby koniec starého roka bol pre Vás príjemným ohliadnutím sa za všetkým, čo ste dosiahli a zvládli v osobnom aj pracovnom živote, no najmä Vám želám, aby ste šťastne a s nádejou vykročili do Nového roka 2022!

                                                                                                                                                   

doc. JUDr. Mgr. Michal Jesenko, PhD.
dekan Fakulty verejnej správy UPJŠ v Košiciach


Študuj na UPJŠ