Prejsť na obsah

Záverečné správy APVV projektov končiacich v 07/2022

0minút, 59sekúnd

Na základe Zmluvy o poskytnutí finančných prostriedkov je zodpovedný riešiteľ APVV projektu povinný v termíne do 30 kalendárnych dní odo dňa uplynutia lehoty na riešenie projektu, podať záverečnú správu projektu elektronicky, a to prostredníctvom Portálu APVV, zároveň aj poštou na adresu APVV.

Z dôvodu termínu poštového odoslania ako aj zabezpečenia podpisov Vás prosíme o doručenie záverečnej správy zodpovedným zamestnankyniam CCVaPP, PhDr. Lenke Benkovej alebo Mgr. Mariete Cvengrošovej (kontakt), a to najneskôr do 25.8.2022 do 12:00 hod. na Oddelenie podpory projektov CCVaPP:

  • 2x vedúcim riešiteľom podpísanú časť ZS2 (finančná časť);
  • elektronickú verziu správy (ZS1, ZS2, ZK, VPP) pošlite na e-mailovú adresu: lenka.benkova@upjs.sk, marieta.cvengrosova@upjs.sk)

Podpísanie záverečných správ štatutárom UPJŠ (ako funkcionára prosíme uvádzajte pána rektora – prof. RNDr. Pavol Sovák, CSc., záverečné správy budú podpisovať dekani jednotlivých fakúlt na základe splnomocnenia, resp. rektor) a ich zaslanie na adresu APVV zabezpečí Oddelenie podpory projektov CCVaPP.


Študuj na UPJŠ