Prejsť na obsah

Street law program UPJŠ Právnickej fakulty

1minút, 19sekúnd

Street law program UPJŠ Právnickej fakulty získal ocenenie za kvalitnú a profesionálnu spoluprácu  

Zástupcovia UPJŠ Právnickej fakulty sa dňa 15.10.2019 zúčastnili osláv 50. výročia vzniku samostatného slovenského väzenstva a 50. výročia zriadenia Ústavu na výkon trestu odňatia slobody Košice-Šaca. Zhromaždenie sa uskutočnilo za účasti generálneho riaditeľa Zboru väzenskej a justičnej stráže gen. Ing. Milana Ivana, vedenia ústavu, pozvaných hostí, ako aj aktívnych a bývalých príslušníkov a zamestnancov zboru. Právna klinika pre vybrané komunity/Street law pod záštitou UPJŠ Právnickej fakulty už 15 rokov realizuje vzdelávací program Právo na každý deň v tomto ústave. Pri tejto príležitosti boli za dlhoročnú spoluprácu udelené ocenenia – pamätná plaketa Ústavu Košice – Šaca a ďakovný list UPJŠ Právnickej fakulte do rúk doc. JUDr. Marcela Dolobáča, PhD., prodekana pre rozvoj a zahraničné vzťahy. Ocenenie bolo tiež udelené JUDr. Daniele Lamačkovej, koordinátorke programu Právo na každý deň a vyučujúcej Street law kliniky a JUDr. Bc. Dominike Beckovej, PhD., supervízorke programu a právnej kliniky.

Oceneným blahoželáme a ďakujeme všetkým našim súčasným aj bývalým študentom – klinikárom, ktorí svojou prácou na Street law klinike prispeli k šíreniu dobrého mena programu a našej fakulty.

Viac na: https://www.zvjs.sk/sk/aktuality/oslavy-50-vyrocia-vzniku-samostatneho-slovenskeho-vazenstva-a-50-vyrocia-zriadenia-ustavu-na-vykon-trestu-odnatia-slobody-kosice-saca


Študuj na UPJŠ