Prejsť na obsah

XXIII. Košické chemoterapeutické dni, XV. Konferencia sestier pracujúcich v onkológii, XV. Pacientsky seminár

1minút, 16sekúnd

Koniec novembra roku 2019 patril hneď niekoľkým podujatiam. V týchto dňoch sa  uskutočnili v poradí XXIII. Košické Chemoterapeutické dni, XV. Konferencia sestier pracujúcich v onkológii a XV. Pacientsky seminár, ktoré boli zorganizované Slovenskou chemoterapeutickou spoločnosťou, Slovenskou onkologickou spoločnosťou, SLS – sekciou onkologických sestier, Východoslovenským onkologickým ústavom, a.s. Košice, Slovenskou komorou sestier a popôrodných asistentiek, Lekárskou fakultou Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach a košickou pobočkou Ligy proti rakovine. Na týchto podujatiach mal svojich zástupcov aj náš MediPark. 

V dňoch 28. – 29. novembra 2019 sa konali XXIII. Košické chemoterapeutické dni, na ktorých vystúpili aj  prof. MUDr. Ladislav Mirossay, DrSc. a prof. MVDr. Ján Mojžiš, DrSc. z Ústavu farmakológie. Vo svojich príspevkoch sa venovali  téme  „Prírodných reparátov a ich vzťahu k cielenej liečbe check point inhibítormi“ a “ Alkoholu, rizikovému faktoru pri vzniku malígnych nádorov“.  

Vo štvrtok, 28. novembra 2019, sa uskutočnila aj XV. Konferencia sestier pracujúcich v onkológii, na ktorej MediPark zastupoval náš pán riaditeľ, prof. MUDr. Pavol Jarčuška, Phd., ktorý sa vo svojom výstupe zameral na tému „Ľadového hokeja a infekčných chorôb“. 

Posledný novembrový deň patril XV. Pacientskému semináru, kde o problematike drog v modernom svete hovoril opäť prof. MUDr. Ladislav Mirossay, DrSc. 

Program týchto podujatí nájdete tu

Prílohy

File File size
pdf CHD2019 724 KB

Študuj na UPJŠ