Prejsť na obsah

Príďte na veľtrh pracovných príležitostí Kariéra Expo v Košiciach a nájdite si novú prácu

8. júna 2022
Košice
10:00

Čoskoro sa z vás stane čerstvý absolvent a vy sa už začínate pomaličky obhliadať po pracovných príležitostiach? Prípadne už dlhšiu dobu uvažujete nad zmenou svojho zamestnania a potrebujete nájsť tú správnu motiváciu? Kariéra EXPO je udalosť určená práve pre vás. Už 8. júna 2022 v Košiciach môžete navštíviť jednu zo sérií pripravovaných kariérnych podujatí venovaných ako inak novinkám zo sveta práce. Čakať na Vás bude viac ako 50 zamestnávateľov na jednom mieste.

Môžete sa tešiť na výnimočných spíkrov

O správnu dávku humoru sa postará komik Domi Haly, s ktorým sa určite nebudete nudiť a ručíme vám, že domov budete odchádzať nielen s úsmevom na tvári, ale aj s jeho nezabudnuteľnými hláškami vrytými do pamäte. Je príkladom človeka, ktorý sa neuspokojil so svojim zamestnaním a vydal sa za plnením svojich snov. Po rokoch prežitých v kancelárii za počítačom sa rozhodol, že bude robiť to, čo ho naozaj baví. Vďaka typickému východňarskému nárečiu a parodovaniu osôb vo svojich videách, má na Youtube vyše milión vzhliadnutí.

Privíta vás aj predstaviteľka nežného pohlavia menom Linda, známejšia pod pseudonymom Lapkinn. Blogovaniu sa venuje už 9 rokov a v roku 2015 si vyslúžila aj titul Blogerka roka v kategórii móda. Dozviete sa najnovšie módne trendy a ukáže vám, ako vyniknúť na pohovore nie len vďaka svojim vedomostiam a skúsenostiam. Prezradí zaručený spôsob, ako zanechať dobrý dojem u personalistov a zaujať svojim štýlom v obliekaní. Možno sa nestanete módnym expertom, ale zaručene vás čaká množstvo inšpiratívnych rád, ako zažiariť na pohovore. Tešiť sa môžete aj na „lovca talentov“ Jaroslava Slávika, Linkedin experta Mikiho Plichtu a ďalších, ktorých príbehmi sa na tej vašej ceste môžete inšpirovať.

Viete ako má vyzerať životopis, s ktorým zaručene očaríte potencionálneho zamestnávateľa?

V našom Kariéra stánku vás budú čakať naši kolegovia, ktorí vás ochotne zaregistrujú a ukážu vám, ako si vytvoriť bezchybný životopis. Pripravili sme pre vás aj špeciálny BONUS, a to profesionálne fotenie na váš nový životopis. Vaše CV si navyše môžete predtým, ako prídete za vašim vysnívaným zamestnávateľom nechať skonzultovať profesionálmi u nášho odborného partnera HRQ Group.

Ste dostatočne pripravení na pracovný pohovor?

Vyskúšajte si pracovný pohovor na vlastnej koži, vďaka viacerým simulovaným situáciám. Na reálnom pohovore budete pripravení a nemusíte sa obávať žiadnych nepríjemných prekvapení.

Ako ste na tom s cudzími jazykmi?

Priamo na mieste sa dozviete úroveň vašich jazykových zručností. Môžete sa otestovať v angličtine, nemčine, španielčine a ruštine. O vyhodnotenie testov sa postarajú špičkové jazykové školy. Dokonca si na vlastnej koži môžete vyskúšať rozhovor v anglickom jazyku a zažiť pocit, aké je to prezentovať samého seba v cudzom jazyku.

Priatelíte sa s IT technológiami alebo by ste sa radi dozvedeli viac o online marketingu od tých najlepších?

Ovládate IT programy na dostatočnej úrovni? Nezaskočí vás požiadavka spracovať zadanie v Exceli alebo Worde? Pokiaľ ste len na chvíľku zaváhali, nenechajte si ujsť zaujímavé prednášky zo sveta internetových technológií  a nezabudnite si otestovať vaše IT zručnosti.  Po celú dobu vám bude k dispozícii IT Valley. Google certifikovaní tréneri Vám prostredníctvom prednášok okrem sveta IT priblížia aj všadeprítomný a dôležitý svet online marketingu. Viktória Margitová Vám predstaví jeden z  najpoužívanejších marketingových modelov súčasnosti, ktorý môžete použiť nielen na Vaše podnikanie a Lenka Hlinková Vám zase pomôže zorientovať sa v IT pozíciách. Nenechajte si ich ujsť!

Nechajte si poradiť od profesionálov z pracovného trhu

Na pracovnom veľtrhu zaznejú zaujímavé témy z oblasti vzdelávania, odbornej prípravy, voľby zamestnania, sebarozvoja a množstvo ďalších tém z oblasti kariérneho poradenstva. Na svoje si zaručene prídu nie len mladí absolventi, ale aj všetci nadšenci noviniek z pracovného prostredia. Tešíme sa na vás v pripravovanej sérií podujatí: v Košiciach.
Podujatie je organizované s podporou Ústredia práce, sociálnych veci a rodiny a záštitu nad ním prevzal predseda Prešovského samosprávneho kraja, pán Milan Majerský, predseda Košického samosprávneho kraja, pán Trnka, primátor mesta Košice, pán Polaček, čo len vyzdvihuje jeho regionálny význam.

Vstup na podujatie je zdarma. Registrujte sa na www.karieraexpo.sk/registrácia

kariera-expo-080622

Študuj na UPJŠ