Prejsť na obsah

Výsledky prijímacieho konania a pokyn k zápisu

2minút, 36sekúnd

Milí naši budúci prváci,
podľa §58, ods. 9 Zákona č. 131/2002 Zb. ste návratkou povinní potvrdiť, či sa zapíšete na štúdium na našu fakultu.

Návratku je potrebné zaslať elektronicky – ais2.upjs.sk  najneskôr do 31.07.2021.

Súčasťou návratky (návod: ais2.upjs.sk/ais/manualy/AiS2_manual_navratka2.pdf) je:

  • žiadosť o vydanie študentského preukazu ISIC,
  • záujem o poskytnutie ubytovania.

Prístup k evidencii návratky:
login: Login (je uvedený spolu s výsledkom prijímacieho konania na web stránke fakulty)
heslo: rodné číslo – bez lomky (pre uchádzačov, ktorí sú  študentmi PF je heslo do AiS2 tiež heslom pre el. návratku).

Poplatok je nutné hradiť  výhradne bankovým prevodom alebo platobnou bránou do 31.07.2021.

Príkaz na úhradu je možné  vygenerovať z elektronickej návratky po jej potvrdení. Pri prvom vydaní preukazu neuhrádzajte prolongačný poplatok. Všetky bankové symboly sú povinné. Poplatok si najprv generujte v AISe, až potom ho uhrádzajte.
V prípade, že už ste vlastníkom študentského preukazu UPJŠ (už ste na UPJŠ študovali), do 25.8.2021 je potrebné uhradiť len prolongačný poplatok. Poplatok za prolongáciu vygeneruje Správa AIO na Vaše požiadanie (typ prolongácie si vyberáte podľa informácií na webe aio v novinkách, následne napíšete požiadavku Správe AIO). Poplatok uhrádzate až po vygenerovaní predpisu platby v AISe. Nájdete ho v neuhradených poplatkoch
 

Študentom 1. roč. poskytujeme ubytovanie v ŠD TUKE na Jedlíkovej ul.,  v ubytovni na Kysuckej 16 a Pražskej 2. Možnosť podať žiadosť o ubytovanie sa zobrazí po potvrdení elektronickej návratky. Žiadosť o ubytovanie je nutné potvrdiť súčasne s návratkou. Prípadnú prílohu k žiadosti o ubytovanie – kópiu preukazu ZŤP, doklad o tom, že uchádzač je sirota alebo polosirota zašlite na študijné oddelenie do 31.07.2021. Informácia o pridelení ubytovania bude zverejnená po 20.08.2021 v AiS2.

Zápis na štúdium sa bude konať začiatkom septembra
 

Pre všetkých prvákov je určené Úvodné sústredenie, ktorého zaujímavý program po odboroch už pripravujeme. V termínoch 06.09. – 08.09. alebo 08.09. – 10.09 zažijete prvý neformálny kontakt so spolužiakmi, učiteľmi ale aj vedením fakulty. Náklady na ubytovanie a dopravu vám uhradíme, stravné vo výške 20€ ostane na vás.

Pred odchodom na úvodné sústredenie sa uskutoční inštruktáž v počítačovej učebni .

K úspešnému štartu do vysokoškolského štúdia Vám iste prídu vhod bezplatné Repetitória, ktoré budú nadväzovať na úvodné sústredenie.

Bližšie informácie o zápise a uvedených aktivitách budú  zaslané poštou spolu s rozhodnutím o prijatí. 

Váš život sa postupne zmení, akademický rok začíname 20.09.2021, čaká vás imatrikulácia (oficiálna a študentský ples), zimný semester, zimné skúšobné obdobie….

Vitajte, prírodovedci.

Pokyny k ubytovaniu:


Študuj na UPJŠ