Prejsť na obsah

Uskutoční sa 5. ročník POHÁRA DEKANA LF v lyžovaní a snowboarde

1minút, 6sekúnd

    Dekan Lekárskej fakulty UPJŠ v Košiciach prof. MUDr. Daniel Pella, PhD. pozýva pracovníkov a študentov UPJŠ LF – PRIAZNIVCOV LYŽOVANIA A SNOWBORDOVANIA – na preteky o POHÁR DEKANA v alpskom lyžovaní a snowboarde, ktoré sa uskutočnia v sobotu 18. januára 2020 v Ski Centre Levoča – Levočská Dolina.

    Súťaž bude mať úroveň Svetového pohára s odborne postavenou traťou a časomierou a súťažiť sa bude v štyroch kategóriách – lyžiari MUŽI (študenti a zamestnanci), ŽENY (študenti a zamestnanci), PRIATELIA LF a snowboardisti.
    Záujemcovia o pretek sa  môžu prihlásiť emailom do nedele 12.1.2020 a to študenti na svetovalyzovacka@gmail.com a zamestnanci na lucia.franova@upjs.sk , prípadne osobne na sekretariáte dekana. (V emaile uvádzajte svoje meno, dátum narodenia a súťažnú disciplínu – lyže alebo snowboard. Program podujatia bude účastníkom zaslaný mailom).

    Pre záujemcov o ubytovanie je možné zabezpečiť pobyt v učebno-výcvikovom zariadení v Danišovciach a presun do lyžiarského strediska mikrobusom, keďže ubytovacie kapacity priamo v Ski Centre sú obsadené.

    Príďte si zasúťažiť – alebo si len dobre zalyžovať a oddýchnuť v priateľskej atmosfére…!

    POZVÁNKA-študenti
   

Prílohy

File File size
doc program-LD-2020 16 KB

Študuj na UPJŠ