Prejsť na obsah

Profesorka Zuzana Gdovinová získala titul Žena roka

1minút, 3sekúnd

    V sobotu 30. marca 2019 sa v košickej Slávii konal galavečer spojený s vyhlasovaním výsledkov ankety KOŠIČAN ROKA 2018 mediálneho domu KOŠICE:DNES, v ktorej o  titul vo finále ankety bojovalo päť košických osobností a päť subjektov z rôznych sfér života mesta. Súčasťou galavečera bolo aj odovzdanie špeciálnych ocenení – Žena roka a Sieň slávy.
    V kategórii Žena roka si najväčšie sympatie verejnosti získala prednostka Neurologickej kliniky Lekárskej fakulty UPJŠ v Košiciach prof. MUDr. Zuzana Gdovinová, CSc., FESO, FEAN, ktorá bola do ankety nominovaná za významný pokrok v starostlivosti o pacientov s cievnou mozgovou príhodou.
     „Moje ocenenie vnímam to ako ocenenie všetkých, či už záchranárov, lekárov, zdravotných sestier a všetkých, ktorí sa starajú o pacientov s cievnymi mozgovými príhodami a som veľmi šťastná, že žijem v dobe, kedy ich vieme liečiť. Chcela by som vám všetkým popriať, aby aj keď robíme svoju prácu dobre, ste našu pomoc nepotrebovali,“ povedala prof. Zuzana Gdovinová pri preberaní ocenenia Žena roka.
    Srdečne gratulujeme!

    (Úvodná fotografia bola prevzatá zo stránky kosicednes.sk )


Študuj na UPJŠ