Prejsť na obsah

Verejné habilitačné prednášky

0minút, 57sekúnd

    Dekan UPJŠ v Košiciach, Lekárskej fakulty oznamuje, že dňa 25. októbra 2022 sa v posluchárni č. 4 na 2. poschodí UPJŠ LF, Trieda SNP č. 1 uskutočnia verejné habilitačné prednášky hybridnou formou:
    8.00 h. MUDr. Štefan TÓTH, PhD., MBA, Klinika gerontológie a geriatrie UPJŠ LF a Nemocnice sv. Michala, a. s. v Košiciach, názov: „Dosahujeme v liečbe dyslipidémií pri ateroskleróze maximum?“, habilitačná práca: „Osobitosti diagnostiky a manažmentu dyslipidémií a ich aterosklerotických komplikácií“, odbor habilitačného konania a inauguračného konania vnútorné choroby.
    9.00 h. MUDr. Ingrid URBANČÍKOVÁ, PhD., MPH, Ústav epidemiológie UPJŠ LF v Košiciach, názov: „Očkovanie v kontexte ochrany zdravia v priebehu storočí“, habilitačná práca: „Epidemiologické a klinické aspekty vybraných infekčných chorôb a možnosti ich prevencie“, odbor habilitačného konania a inauguračného konania epidemiológia.
    Obhajoby habilitačných prác budú pokračovať na hybridnom zasadnutí VR UPJŠ LF v Košiciach, poslucháreň č. 4, Trieda SNP č. 1, dňa 25.10.2022 od 10.10 hod. Verejnosť má možnosť pripojiť sa cez LINK.


Študuj na UPJŠ