Prejsť na obsah

Skríningové testovanie v 2. kole

1minút, 57sekúnd

Vážení zamestnanci a doktorandi UPJŠ

1. UPJŠ v spolupráci s mestom Košice opäť zriaďuje odberné miesto vo vstupných priestoroch LF UPJŠ na Triede SNP 1. Odbery sa budú realizovať dňa 1.2.2021 v čase od 8.30 do 18.00.

Spôsob registrácie je mierne upravený podľa požiadaviek mesta:

a) Pre spracovanie výsledkov testovania najprv je potrebná registrácia na https://korona.kosice.sk/ , kde vyplníte svoje osobné údaje a osobné údaje Vašich rodinných príslušníkov. Táto registrácia Vám umožní, že výsledky testu Vám budú doručené cez SMS správu z tohto systému, alebo sa k nemu môžete kedykoľvek vrátiť cez uvedenú adresu.
b) Z dôvodu zabezpečenia plynulého chodu odberov bez zbytočného čakania je nevyhnutné prihlásiť sa na Vami zvolený čas na https://webapps.upjs.sk/covid19/. Žiadame Vás a Vašich rodinných príslušníkov dodržať pridelený časový interval. V univerzitnom systéme už nebudú spracovávané osobné údaje. Z organizačných dôvodov rezervácia času je možná do piatku 29.1.2021 do 16.00.

2. Časové zaradenie organizátori plánujú po pätnásť minútových intervaloch, prosíme o čo najpresnejšie dodržanie, aby ste nemuseli zbytočne čakať. Ak Vám termín nevyhovuje, kontaktujte uni-testovanie-admin@upjs.sk. Termín môže byť z technických, alebo organizačných dôvodov zmenený, o čom budete informovaný mailom. Dovoľujeme si Vás upozorniť, že počas testovania je nevyhnutné sa preukázať občianskym preukazom, registrácia podľa kroku 1 a) bude overená rodným číslom. V prípade, že Vám pridelený termín nevyhovuje, odporúčame využiť iné odberné miesta v rámci Vášho bydliska.

3. Žiadame Vás, ak ste kontaktná osoba aj pre Vašich ďalších spolupracovníkov, aby ste ich oboznámili s týmto listom a následne aj o pridelení časenky, ktorá bude doručená na Váš email.

4. O konkrétnom postupe pri testovaní budete informovaní organizátormi priamo na odbernom mieste.

Veríme, že aj s Vašou tolerantnosťou a našou úprimnou snahou o čo najplynulejší priebeh testovania túto výzvu spoločne zvládneme.

Organizačný tím pre testovanie COVID-19 na UPJŠ

 


Študuj na UPJŠ