Prejsť na obsah

Pozrite si záznam z virtuálneho Dňa otvorených dverí

1minút, 3sekúnd

Prvý novembrový piatok (5.11.2021) patril od 10:00 Dňu otvorených dverí Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach a predstaveniu vysokoškolského štúdia na fakultách a Ústave telesnej výchovy a športu (UTVŠ) UPJŠ. Rovnako ako predchádzajúci aj tohtoročný DOD sa uskutočnil online formou a pootvoril univerzitné prostredie stredoškolákom z celého Slovenska.

Úvodný príhovor predniesol rektor UPJŠ, prof. RNDr. Pavol Sovák, CSc., ktorý vyzdvihol dôležitosť správneho výberu vysokej školy ako kroku ovplyvňujúceho voľbu budúceho povolania. Vysokoškolské štúdium a univerzitné prostredie, počas takmer jeden a pol hodinového programu, predstavili študenti a študentky Prírodovedeckej, Lekárskej, Právnickej, Filozofickej fakulty, Fakulty verejnej správy, ÚTVŠ, ako aj zamestnankyňa Univerzitného poradenského centra (UNIPOC) v uvoľnenej atmosfére v dialógu s moderátormi, tiež študentmi našej alma mater.

Jedna z najlepšie hodnotených univerzít, a ako druhá najstaršia univerzita na Slovensku, sa prostredníctvom záznamu celého programu DOD (dostupného na facebookovom konte) aj naďalej pripomína otvoreným a moderným akademickým prostredím v metropole východného Slovenska, v Košiciach.

Prehrať na YouTube:


Študuj na UPJŠ