Prejsť na obsah

Študentské pomocné sily – VÝZVA

1minút, 33sekúnd

Vážení študenti,
vedenie univerzity sa rozhodlo podporiť tých z vás, ktorí sa chcete aktívne zapojiť do činností na univerzite. Vedenie univerzity vyhlasuje výzvu na obsadenie pozícií Študentských pomocných síl na letný semester 2021/2022 v súlade s rozhodnutím rektora č. 1/2022, ktorým sa určujú pravidlá obsadzovania pozícií študentských pomocných síl na UPJŠ v Košiciach.

Ako sa prihlásiť?

  1. vyberte si oblasť činnosti, ktorá vás zaujala
  2. napíšte krátky (max. 1 A4) motivačný list, v ktorom predstavíte dôvody, pre ktoré sa uchádzate o pozíciu ŠPS a vaše predpoklady pre zvolenú pozíciu
  3. motivačný list spolu s vašim CV zašlite na adresu regina.huckova@upjs.sk do 25.marca do 12.00 hod.

Oblasť činnosti:

  1. Referát marketingu a dizajnu – popis činnosti: aktivity súvisiace s propagáciou činnosti univerzity (participácia na organizovaných podujatiach a činnostiach súvisiacich s propagáciou univerzity)
  2. Kancelária pre riadenie vnútorného systému kvality – popis činnosti: podporné aktivity súvisiace s implementáciou vnútorného systému kvality a s procesom zosúlaďovania študijných programov (administratívna, technická a odborná výpomoc)
  3. Referát pre zahraničné vzťahy – popis činnosti: vytvorenie databázy ubytovacích kapacít a portálov ponúkajúcich dlhodobé prenájmy pre zahraničných študentov študujúcich na UPJŠ alebo na mobilite na UPJŠ, vyhľadávanie možnosti a ponuky dobrovoľníckej práce v zahraničí. Pomoc pri vytváraní Alumni klubu bývalých účastníkov mobilít, pomoc pri organizovaní podujatí a administrácii pobytu zahraničných študentov.

Výber a oznámenie výsledkov uchádzačom: do 30.3.2022

Začiatok činnosti: apríl 2022

Financovanie: výška odmeny: 5 Eur/hodina, maximálny mesačný úväzok: 30 hodín.

 


Študuj na UPJŠ