Prejsť na obsah

Stretnutie študentov s rektorom UPJŠ v Košiciach pri príležitosti udelenia Výročných cien rektora

1minút, 51sekúnd

Výročné ceny rektora sa každoročne udeľujú  študentom, ktorí za uplynulý akademický rok svojimi vynikajúcimi študijnými výsledkami, odbornou a umeleckou činnosťou či inými výnimočnými aktivitami reprezentovali univerzitu a prispeli k šíreniu jej dobrého mena. Rektor Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach prof. RNDr. Pavol Sovák, CSc. pri tejto príležitosti dňa 7. júla 2022 prijal vo Veľkej zasadačke Rektorátu UPJŠ v Košiciach 22 študentov, ktorým bolo udelené mimoriadne štipendium za odbornú, dobrovoľnícku či osvetovú činnosť, aj v súvislosti s pandémiou ochorenia Covid-19, za športovú reprezentáciu a umiestnenie v rámci 1., 2. a 3. miesta v rôznych športových disciplínach v akademickom roku 2021/2022.  
Slávnostné odovzdávanie dekrétov o udelení Výročnej ceny rektora prebehlo za prítomnosti prorektora pre vysokoškolské vzdelávanie, akademické tradície a obrady prof. PaedDr. Martina Pekára, PhD.  
 
„Milé študentky a milí študenti srdečne blahoželám. Vašimi aktivitami ste preukázali kvalitu, zodpovednosť, cieľavedomosť a radosť zo získavania nových informácií, inšpirujúcich vedomostí a skúseností, ktoré obohacujú nielen Vaše štúdium a Vás ako budúcich odborníkov vo svojich odboroch, ale aj celú univerzitu. Prajem Vám veľa ďalších úspechov, pokojný priebeh štúdia a veľa elánu v pracovnom i súkromnom živote,“ zablahoželal oceneným študentom prof. RNDr. Pavol Sovák, CSc.
 
Ocenení z Lekárskej fakulty UPJŠ v Košiciach:
Lucia Janošková
Jakub Fecko
Barbora Bohušová
Orsolya Gyenes
Kamila Plavnická
Frixos Andreadakis
Oliver Čech
Patrik Duck
Štefan Hegedűš
Józef Julian Mrozek
 
Ocenení z Prírodovedeckej fakulty UPJŠ v Košiciach:
Bc. Katarína Revická
RNDr. Jakub Olajoš
 
Ocenení z Právnickej fakulty UPJŠ v Košiciach:
Dominika Géciová
Kamil Schreiber
Diana Mikovčáková
Jakub Škovran
 
Ocenení z Filozofickej fakulty UPJŠ v Košiciach:
Bc. Miroslav Suvák
Martin Ukropec
 
Ocenení z Ústavu telesnej výchovy a športu UPJŠ v Košiciach:
Nikola Seničová
Filip Tchúr
Tomáš Kuruc

Bc. Michal Trojčák
 
Všetkým oceneným srdečne blahoželáme.


Študuj na UPJŠ